Interne vacatures

Vacature: Financieel medewerker WSV Support (24-32 uur)

WSV Support heeft een vacature voor een financieel medewerker, voor 24 tot 32 uur per week. 

Onze onlangs gestarte coöperatie richt zich volledig op het ondersteunen, faciliteren en ontzorgen van multidisciplinaire wijksamenwerkingsverbanden in de eerstelijnszorg in de regio Zuid-Holland Noord.

Als financieel medewerker ondersteun je WSV Support en de aangesloten wijksamenwerkingsverbanden op financieel gebied. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van een tiental wijksamenwerkingsverbanden. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor de aangesloten wijksamenwerkingsverbanden. Je bent deskundige waarbij je meerdere gegevens uit verschillende werkprocessen combineert. Je administreert en controleert, signaleert afwijkingen, doet (proces)verbetervoorstellen en maakt overzichten. Je onderhoudt diverse contacten, zowel in- als extern, en fungeert als vraagbaak als het gaat om het proces van registratie tot declaratie. Je ontwikkelt en implementeert operationeel beleid, richtlijnen en protocollen binnen jouw vakgebied. 

Wij vragen

  • Je hebt een mbo 4 diploma in een financiële richting en ervaring in zowel de profit als not-for-profit sector in algemene bedrijfsvoering.
  • Je hebt kennis van AO/IC, specifiek gericht op de zorgbranche.
  • Je bent zelfstandig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je denkt oplossingsgericht.
  • Daarnaast ben je integer, overtuigend, meedenkend en een fijne collega.

Wij bieden

Wij bieden een professionele en collegiale werkomgeving en zijn een organisatie waar eigen initiatief en zelfstandig werken wordt gestimuleerd. Je krijgt bij de uitvoering van je werk veel vrijheid, maar vanuit deze zelfstandigheid maak je toch onderdeel uit van het team.

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Leen Buis, financieel manager WSV Support, via 06-51291834. Wij zien jouw sollicitatie met actuele CV graag z.s.m. tegemoet. Je kunt jouw sollicitatie richten aan  info@wsvsupport.nl  onder vermelding van ‘Financieel Medewerker WSV Support’. In eerste aanleg betreft het een functie tot 1 januari 2023 en valt het onder de Cao Huisartsenzorg. Deze functie is ingeschaald in FWHZ schaal 6.

 

Heb je interesse om in een andere functie bij WSV Support / Stichting ©aliber te werken? Maak je interesse kenbaar middels een open sollicitatie via  info@wsvsupport.nl